Välkommen till ELJ Koncept

Är du återförsäljare av ELJ Furniture? Behöver du hjälp med att skapa en snygg och funktionell e-handelsplattform, med tusentals produkter som är redo att säljas och som dessutom sköter sig själv? Då har du kommit till rätt ställe. Välkommen till ELJ Koncept!

Hur fungerar det?

Med hjälp av ELJ Koncept får du som återförsäljare en praktisk hemsida som speglar dig och ditt företag. Tillsammans med dig genomför vi installationen av hemsidan på en domän av ditt val, och anpassar innehållet efter ditt varumärke. Du behöver endast tillhandahålla en lista med bolagsnamn, logotyp, organisationsnummer, kontaktuppgifter, ”om oss”-text och övriga önskemål – så tar vi fram en konceptsida åt dig.

Betallösningar

Vi har skapat effektiva systemintegrationer såsom företagsfaktura, Klarna, Svea, Ecster samt andra betallösningar som täcker våra kunders behov. Du kan såklart också välja att själv se priserna, både inklusive och exklusive moms.

Produktsortiment och uppdateringar

På din ELJ Konceptsida kan du enkelt sälja ELJ:s produkter. Det innebär att du får en funktionell e-handelsplattform som inkluderar tusentals produkter inom kategorierna bord, stolar, kontorsmöbler, förvaring, avspärrning, dukar, textilier och mycket, mycket mer. Produkterna på din hemsida synkas med elj.se vilket innebär att produktinformation, produktvariantion och priser automatiskt uppdateras på din hemsida i enlighet med elj.se. Dessutom uppdaterar vi produktbeskrivningar manuellt på din sida för att alltid hålla den i fas. Med den här lösningen kan dina kunder alltid få den bästa användarupplevelsen med hjälp av automatiska uppdateringar i realtid.

Vi jobbar ständigt med att uppdatera vårt sortiment och varje gång en ny produkt dyker upp på uppdateringsloggen har du möjligheten att marknadsföra den i dina sociala medier för att nå ut till nya kunder.

Snabb service och leverans

Med hjälp av en ELJ konceptsida sköter i princip allt sig självt. När du får en beställning i sin butik får vi en kopia på vår ordermejl, vilket innebär att du slipper lägga beställningarna till ELJ på egen hand – då vi hanterar beställningarna åt dig.

Skräddarsytt sortiment och sidor

Du har självklart chansen att utöka ditt eget sortiment och dina företagssidor på din eget konceptsida. Vi kan anpassa och skräddarsy din sida efter ditt företags behov. Om du har några speciella önskemål eller behov är du välkommen att kontakta oscar@elj.se för mer information.

Försäljning kommer inte av sig själv

För att din försäljning ska gå bra är det viktigt att du på egen hand marknadsför din konceptsida med hjälp av Google Shopping, sociala medier och traditionell digital marknadsföring via e-post och telefon till dina befintliga kunder. Vi kan dessutom meddela att din konceptsida är redo för Google Shopping vad gäller kodning. Du kan med enkla medel använda dig av verktyget med hjälp av länkarna som Google dagligen hämtar från din butik. Vi kan dessutom hjälpa dig att komma i gång med Google Shopping om du inte har någon tidigare erfarenhet av verktyget – kontakta oss så berättar vi mer. Utöver detta har vi även förberett en sida med tips för att lyckas med din konceptsida. Klicka på länken här nedanför för att komma till sidan!