Vad kostar det?

Här kan du se vad det kostar att prenumerera på e-handelslösningen ELJ Koncept. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor via mejl eller telefon.

Kostnadsfri uppstart

Om du enbart planerar att sälja produkter från ELJ Furniture på din konceptsida får du en kostnadsfri uppstart.

Bindningstid och kostnad

Det kostar 1,990 SEK/mån att ta del av vår konceptlösning och bindningstiden är 24 månader.

Utökat sortiment

Om du planerar att sälja produkter utanför ELJ Furnitures sortiment är det självklart också möjligt. För detta tar vi en uppstartskostnad på 15,000 SEK.

Belönas med mycket sälj

Ju mer du säljer – desto mer belöningar får du! Om du uppnår en viss försäljningssumma per år så tar vi bort alla månadskostnader för året. Ta reda på summan genom att kontakta oscar@elj.se.

Rabatter på ordrar

Som återförsäljare av ELJ Furniture kan du ta del av schyssta rabatter på våra produkter. Endast genom att sälja ett höj- och sänkbart skrivbord, eller en premium kontorsstol, kan du täcka alla dina ELJ Koncept kostnader! Kontakta oscar@elj.se för att få reda på mer om din procentuella provision.

Samarbete med webbyrå

ELJ Furniture & ELJ Koncept samarbetar med webbyrån Weboxygon! Om du har egna önskemål om att skräddarsy din konceptsida, genom att lägga till sidor eller utöka sortiment är det självklart möjligt. Kontakta Weboxygon och få hjälp med att skapa en personlig konceptsida, priset är 800 SEK/timme.