Tips för att lyckas

Har du precis öppnat upp din konceptsida? Grattis! Nu kan du visa upp ditt breda produktsortiment för dina befintliga kunder. För dig som vill nå ut till nyare kunder och öka din lönsamhet är det viktigt att du lägger ned tid på marknadsföringen av din nya sida. Här nedanför har vi samlat 9 viktiga saker att tänka på inför lanseringen av din nya konceptsida.

Håll koll på uppdateringsloggen

På vår uppdateringslogg kan du se när nya produkter och funktioner dyker upp på din konceptsida. Det är ett bra hjälpmedel för att lyckas med marknadsföringen – så håll alltid extra koll på loggen för att inte missa någonting.

Bli expert på sortimentet

Lär dig så mycket du bara kan om produkterna som du säljer på din konceptsida. Prova på att navigera runt på sin sida och se över ditt sortiment, eller ladda ned vår produktkatalog. Om du är osäker på något är du alltid välkommen att kontakta oss på ELJ Furniture så hjälper vi dig med frågor om våra produkter

Google Shopping

Det bästa sättet att nå ut till nya kunder är via betalda annonser. Din nya konceptsida levereras med produktfeed (URL), något som Google Merchant kräver. Detta innebär att allt arbete redan är gjort och du kan sätta i gång med att publicera dina annonser. Om du har frågor kring hur man går till väga är du välkommen att kontakta support@eljkoncept.se så hjälper vi dig vidare. Vi kan dessutom ta hand om allt åt dig för en timkostnad.

Sociala medier

På dina sociala medier kan du sprida dina nya produkter. Ett bra tips är att alltid uppmärksamma dina befintliga kunder, samt locka nya kunder, genom att sprida information i sociala medier när en ny produkt lanseras på din konceptsida. Du kan dessutom öka din lönsamhet och skapa ett bredare nätverk genom att annonsering i sociala medier.

Kassasystem

Vill du implementera betallösningar såsom Klarna, Svea, Escter eller dylikt på din hemsida för att skapa ytterligare trygghet för dina kunder? Kontakta oss så hjälper vi dig att koppla ihop dessa tjänster.

Kampanjer

Du har alltid möjligheten att erbjuda rabattkuponger till dina kunder! Du kan dessutom ta hjälp av vårt implementerade system som ökar eller minskar priserna efter önskad procentsats, för att skapa schyssta kampanjer för dina kunder. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ta fram kampanjer efter dina önskemål.

Nyhetsbrev

Ett bra sätt att nå ut till dina kunder är genom att skicka nyhetsbrev på mejlen. Om du inte har tid eller möjligheten att skapa dina egna nyhetsbrev kan du använda dig av ELJ:s egna. Vi har neutraliserat våra nyhetsbrev för att göra de lämpliga för alla våra återförsäljare att skicka ut till sina kunder. Glöm dessutom inte att själv prenumerera på vårt nyhetsbrev om du inte redan gör det.

Visa upp din nya sida

Visa upp din nya konceptsida genom att länka den på ditt företags huvudsida. Du kan dessutom marknadsföra den via din mejlsignatur, eller genom att kontakta dina befintliga kunder och hänvisa dem till din nya konceptsida som regelbundet uppdateras med nya produkter, ny teknik och nya funktioner.

Vidareutveckla mera!

Du som kund har dessutom chansen att skräddarsy din konceptsida utifrån ditt företags önskemål mot en timkostnad. Om du vill lägga till nya sidor, tekniska lösningar, chattfunktioner eller andra system kan du kontakta support@eljkoncept.se så hjälper vi dig att förverkliga dina idéer.